Canyon // Mountain

Downhill

För dig finns det bara en riktning att åka: Nedför och dessutom så snabbt som möjligt. Hitta det perfekta åket med våra prisbelönta downhill-cyklar.

Downhill

Hitta din ideala downhill-cykel

De tar dig nedför så snabbt som tyngdlagen och benen bara tillåter och det finns verkligen en anledning till att de kallas downhill-cyklar. Oavsett om du tar dig till toppen med lift, med bil, springer eller trampar så spelar det ingen roll. Det som är viktigt är att du testar dina krafter på vägen ner, utför utmanande, branta backar. Downhill-cyklar trivs i höga hopp och under varv efter varv på cykelbanan.


Bruk vårt verktøy for sammenligning

Downhill

Innholdet lastes

Awards // Downhill

Sender
CF

”I typisk Canyon-stil talar ramen ett perfekt designspråk – rena linjer och slående silhuett – den är helt enkelt hänförande. Och prestandan är precis lika imponerande. Cykeln gör det enkelt att ta sig fram på vilken stig som helst och imponerar med hur den för sig i tuff terräng.” (Juryn för utmärkelsen Design & Innovation Award 2017)

2017
  • Design & Innovation Award
2016
  • Red Dot Design Award
Bikeradar on the Sender CF 7.0

The Sender is a smooth, predictable machine...The geometry and suspension make it easy to ride fast.

Bikeradar, Oct 15th 2019
Canyon Factory Downhill Team - 2018 Recap

Canyon Factory Downhill Team

Canyon Factory Downhill Team, under ledning av legenden Fabien Barel, är ett av de största namnen på scenen. Troy Brosnan och Marc Wallace, två av stjärnorna i teamet, är några av de snabbaste åkarna i Downhill World Cup. Under sin första tävlingssäsong i världscupen tog australiensaren och nykomlingen Kye A’Hern, som rundar av teamets laguppställning, hem silvermedaljen i juniorklassen i Downhill-världsmästerskapen.

Canyon Factory Downhill Team

Must-haves for Downhill

    • Valgt farge: Grå
    • Valgt farge: Grå
    • Valgt farge: Sort
    • Valgt farge: Sort
Viewport: 
Loading...