Endurace CF SL 8 WMN Disc

En perfekt allround-sykkel, klar for de bratteste klatringene og de raskeste utforkjøringene. Med klassens beste komponenter og en ramme som byr på topp ytelse, er du godt rustet til å sykle både fort og langt.
  • Materiale: Karbon
  • Vekt: 7.95 kg
  • Endurace CF SL 8 WMN Disc
    Farge: Burgundy Tinted
  • Farge: aquamarin
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Hva er min størrelse?
Finn ut i 3 trinn
Utsolgt
Mindre ramme, mindre hjul:Rowery 3XS i 2XS mają mniejsze koła 650b, aby zapewnić porównywalną dynamikę jazdy we wszystkich rozmiarach. Wheelset: DT Swiss, przód i tył.
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Endurace CF SL 8 WMN Disc

Komfort-knekk

Endurace sin buede setepinne bøyer seg mer, for bedre komfort. For å opprettholde optimal sykleposisjon, har vi nå lagt til en knekk i seterøret. Resultat: enda bedre komfort, ingen tap av ytelse.
Endurace CF SL 8 WMN Disc

Seteklemme som øker komforten

Seteklemmen på Endurace er integrert i rammen. Det forbedrer komforten fordi den griper om setepinnen lavere. Dermed kan den bøye seg mer. Den er også lettere enn tradisjonell design. Og det støpte karbon-krysset er utrolig rent og elegant.
Endurace CF SL 8 WMN Disc

Bredt, flatt overrør

Endurace sitt brede, flate overrør er spesielt forsterket for å øke stivheten i rammen. Denne ekstra stivheten gjør at vi kan fokusere mer på å være aerodynamisk når vi designer områdene som er mest utsatt for vind, slik som underrøret.

Endurace CF SL 8 WMN Disc detaljer

Innholdet lastes

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image