Speedmax CF SLX 7 Disc AXS

Verdens mest suksessfulle triatlon-sykkel har nå blitt enda bedre. Bedre justering og finere aerodynamikk, raffinert lagring og innovativ integrering på et nivå du aldri har sett før – med nye Speedmax har vi virkelig snudd enhver stein for å levere triatlon-ytelse i verdensklasse.
  • Materiale: Karbon
  • Vekt: 9.72 kg
  • Speedmax CF SLX 7 Disc AXS
    Farge: Pearl Grey
  • Farge: Pacific Purple
  • Farge: Diamond Green
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Hva er min størrelse?
Finn ut i 3 trinn
Utsolgt
Mål hjulstørrelser: Rowery XS mają mniejsze koła 650b, aby zapewnić porównywalną dynamikę jazdy we wszystkich rozmiarach.
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Speedmax CF SLX 7 Disc AXS

Et rent, justerbart styreoppsett

Det innovative, pene monoforlengelsessystemet har flere fordeler i forhold til et klassisk dobbelt forlengelsesdesign. Det er renere, kan justeres mer, har et mindre frontområde og med mindre materiale som er eksponert for kryssvind.
Speedmax CF SLX 7 Disc AXS

Aerodynamisk gaffel

Gaffelens tynne, brede form er skapt for maksimal aerodynamisk ytelse. Formen skjermer også bremse-kaliperne mot vinden, og reduserer turbulensen ytterligere.
Speedmax CF SLX 7 Disc AXS

Hold deg freshere lengre

Vi utviklet sykkelens grep sammen med Ergon for å gi maksimal ytelse og komfort. De ikke bare ser ut slik, men med de moderne, svært avanserte materialene og overflateteksturen gir de fantastisk grep og vibrasjonsdemping både under tørre og våte forhold.

Speedmax CF SLX 7 Disc AXS detaljer

Innholdet lastes

Sykkelklassifisering

Sykler i denne kategorien er konstruert for syklingpå veier med fast dekke, når hjulene alltidhar kontakt med underlaget. Dette er som regelracersykler med racerstyre eller rett styre, triatlon-eller temposykler. Den tillatte totalvekten,som består av syklist, bagasje og sykkel, bør ikkeoverskride 120 kg. Denne tillatte maksimalvektenkan muligens begrenses ytterligere av komponentprodusentenesbruksanbefalinger.Et spesielt tilfelle i denne kategorien er dokumentertecyclocross-sykler og gravel-sykler med racerstyre og Cantilever-eller skivebremser. Disse syklene er i tilleggegnet for grusveier og terrengstier, der dekkenemister bakkekontakten en kort stund på grunn avsmå trinn eller avsatser med en høyde på 15 til20 cm.

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image