Exceed CF SLX

54.599 NOK
Exceed CF SLX sparer ikke på kruttet, vi kombinerer en konkurransetestet karbonramme med førsteklasses komponenter og presis håndtering.
  • Gaffel Vandring: 100 mm
  • Vekt: 9.84 kg
  • Exceed CF SLX
    Farge: Race Black
  • Farge: Team Alpecin Deceuninck
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Hva er min størrelse?
Finn ut i 3 trinn
Levering: Velg Rammestørrelse
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
54.599 NOK
Levering: Velg Rammestørrelse
Velg Rammestørrelse
Ytterligere informasjon
Informasjon om nåværende leveringstider. Les mer
Inkludert:
Ikke inkludert:
Exceed CF SLX

CF SLX – Avansert karbonfiber

CF SLX-karbonrammen er lett nok til å suse opp singletrack og sterk nok til seriøs stisykling. Utviklet med det fineste materialet og banebrytende ingeniørkunst. Et stivhet-til-vekt-forhold på høyt nivå og et optimalisert karbonfiberdesign garanterer en sykkel som alltid er klar til å sparke ifra.
Exceed CF SLX

Impact protection unit

For å beskytte rammen ved fall, bruker Exceed en integrert Impact Protection Unit. Den nyttige funksjonen hindrer styret fra å overrotere og treffe overrøret hvis du havner i bakken.
Exceed CF SLX

Integrert seteklemme

En intern klemme sikrer setepinnen dypere i seterøret og øker setepinnens effektive bøyelengde og forbedrer kjørekomforten. Den spesielle klemmen er bygget inn i rammen, og gjør den mer aerodynamisk enn med tradisjonelle design.
Exceed CF SLX

Hold deg hydrert

Legg hydreringspakken hjemme og hold tørsten slukket på selv de lengste turene og rittene. Du kan feste to flaskeholdere i rammen og ta med deg opptil 1,5 liter væske ved å bruke våre Canyon Fuel-flasker. Det er god plass i hver rammestørrelse, selv om vi anbefaler Canyon Sideloader cages for rammen i XS.

Exceed CF SLX detaljer

Innholdet lastes

Sykkelklassifisering

Denne kategorien dekker også kravene i kategorien 1–2. I tillegg inkluderer den bruk på røffere, uasfaltert terreng. Bruksområdet inkluder hopp opp til maksimalt 60 cm. Denne type hopp kan forårsake ulykker ved landing for urutinerte ryttere, som kan resultere i skader. Både "hardtail" og fulldempede sykler med kortere vandring inngår i denne kategorien.

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image