Stitched 720

Utrolige whips, rene cash rolls og de nyeste triks-kombinasjonene: Når hoppene blir høyere og triksene mer tekniske er tiden inne for Stitched 720. Dette er sykkelen som Tommy G og Lil Moine bruker på FMB World Tour.
  • Farge: Jade
  • Farge: Storm Grey
  • Stitched 720
    Farge: Purple Trasher
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Utsolgt
Dette produktet er ikke tilgjengelig i konfigurasjonen du har valgt. Sjekk ut lignende produkter som vi har på lager nå.
Merk:
For å kunne bygge og sende din Canyon sykkel så fort som mulig, vil vi montere alternative setepinner hvis det er nødvendig.
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Stitched 720

Presis håndtering

Sykkelens koniske styrerørgir en nøyaktig håndtering og er utstyrt med BSA kranklager for optimal stivhet og enkel montering montering og demontering av sykkelen din.
Stitched 720

Bombesikker pålitelighet

Den horisontale dropouten på Stiched har en innebygget kjedestrammer og justerbare IS-bremsefester. Slik at kjedet holder seg godt på plass, og hjulet ditt forblir rett.
Stitched 720

Fulldempet

Når hoppene blir større, villere og mer teknisk er stiched 720 i sitt rette element. Derfor har vi designet bakdemperen til å jobbe progressivt slik at den kicker inn når du virkelig trenger den.

Stitched 720 detaljer

Innholdet lastes

Sykkelklassifisering

Disse syklene kan kjøres av teknisk dyktig og rutirnerte ryttere og klarer alle utfordringer i ekstremt bratte utforkjøringer med mange hindringer. I denne kategorien er store hopp vanlige, i likhet med intensivt bruk i "bike parks" og i "down hill" løyper. Fortsatt bruk av skadede deler kan forårsake store komponentdefekter. Alle sikkerhetsrelaterte deler skal skal byttes ut i regelmessige intervaller. Passende beskyttelsesutstyr er en nødvendighet. Denne kategorien inkluderer "dirt bikes" og fulldempede sykler med lang vandring.

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image