Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

Speedmax AL

De ideale bike voor ambitieuze triatleten

Dit jaar kun je met de aluminium variant je snelste tijden ooit op het asfalt neer gaan zetten. En dat voor minder dan EUR 1500,-. Bij het ontwerp van het Speedmax AL frame is veel aandacht besteed aan het reduceren van luchtweerstand. Het resultaat is dat de wind geen kans maakt tegen de platte buizen, verlaagde achterbrug, soepele lasnaden en een smal frontaal oppervlak. Vanzelfsprekend zitten de kabels verwerkt in het frame. Een bijzonder aerodynamisch detail is de carbon Aero Fork CF, speciaal ontworpen voor de Speedmax AL.

De slanke vorkpoten zijn het eerste framecontact met de wind, verantwoordelijk voor het geleiden van de lucht over het gehele systeem en daarom in belangrijke mate bijdragend aan de uitstekende aerodynamica eigenschappen. De druppelvormige Aero Post CF biedt veel mogelijkheden tot fijnafstelling. De zithoek laat zich aanpassen tussen 75 en 78 graden zodat je jezelf een perfecte aerodynamische zitpositie kunt aanmeten. Weinig luchtweerstand, uitstekende aerodynamica en een optimale uitrusting - nooit eerder had je een aluminium fiets die zo snel was in tijdritten en triathlons als deze.

Modellen

Speedmax AL 9.0 SL € 1.999

Speedmax AL 9.0 € 1.799

Speedmax AL 8.0 € 1.199

Speedmax AL Frameset € 699

Horizontale uitvaleinden

Carbon Aero Vork CF

Carbon AERO Zadelpen CF

Geïntegreerde kabels

Ziet goed uit, bespaard gewicht en is makkelijk te verwisselen: de naar binnen verlegde kabels van Canyon. Het bijzondere hieraan: ook als de kabels niet onder spanning staan, beschermen zij elkaar tegen klapperen in de onderbuis.