Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vi är åter tillgängliga mndag 09:00. Skicka oss ett e-mail.

Aeroad CF

Attackvillig, aerodynamisk och WorldTour legendar i en och samma cykel

RoadBike Testsieger

Enastående - testvinnare

RoadBike

Aeroad CF är ett måste för komfort och prestanda.

Inga frågetecken när det kommer till komfort eller styvhet.

Bra på allt!

Suverän acceleration, enastående aerodynamik och imponerande precis styrning - det är de vinnande egenskaperna hos Aeroad CF, cykeln som förde fram Joaquim "Purito" Rodríguez till en pallplacering i Tour de France 2013. Aeroad CF är en av de mest framgångsrika cyklarna i proffsklungan och har levererat förstaplatser på UCI världsranking 2011, 2012 och 2013. Den har också vunnit många tävlingar och etapper i prestigefulla tävlingar som Flèche Wallone, Giro d`Italia och Vuelta a España. Under 2014 kommer denna aeroracer fortsätta sitt triumftåg som lagcykel till Team Katusha, vårt lag i World Tour. Denna kolfiberram och gaffel världsklass presterar enastående vridstyvhet och aerodynamik.

En innovativ höjdpunkt hos den aerodynamiska gaffeln är det patenterade, justerbara "Rake Shift". Raken kan justeras med upp till 5 mm genom att helt enkelt vända på insatserna i gaffeländarna. Därmed kan man växla mellan sportiga eller lugna egenskaper. Ökad komfort med bättre prestanda och högre fart - du kan justera din sittställning efter just dina behov med den flexibla Canyon VCLS sadelstolpen. Den ovala VCLS aerostolpen består av kol- och basaltfiber och kombinerar en aerodynamisk form med suverän komfort och många inställningsmöjligheter. Det koniska styrhuvudet minskar frontalarean vilket gör denna aeroracer än mer strömlinjeformad i kombination med den interna vajerdragningen.

modeller

Aeroad CF 9.0 TEAM 5.499 €

Aeroad CF 9.0 SL 3.799 €

Aeroad CF 9.0 3.699 €

Aeroad CF 9.0 CH 3.699 €

Aeroad CF 8.0 SL 3.099 €

Aeroad CF 7.0 Di2 2.899 €

Aeroad CF 7.0 2.399 €

Aeroad CF 7.0 CH 2.399 €

Aeroad CF Frameset me. 1.399 €

Aeroad CF Frameset el. 1.399 €

RAKE SHIFT

Aeroad CF kan justeras för att möta dina individuella preferenser. Föredrar du kvicka egenskaper eller vill du ha kursstabil cykel? Du behöver inte längre anpassa dig efter din cykel - den anpassar sig efter dig!

VCLS AERO POST

Det bästa från två världar: en aerodynamisk ram med märkbart hög komfort. Basaltfibrer gör det möjligt. Dessa fibrer ger en signifikant bättre stötdämpning jämfört med kolfibrer och är därför idealiska för komponenter där komfort och vridstyvhet är viktiga faktorer.

INTERNT DRAGNA VAJRAR OCH ETT KONISKT STYRHUVUD

Vi har konstruerat en koniskt styrhuvud till Aeroad CF som passar en gaffel med en diameter på 1 1/4 tum nere och 1 1/8 tum uppe där styrstammen fäster. En liten frontalarea och hög vridstyvhet - Aeroad CF.

AEROBLADE SL kolfibergaffel

Aerodynamiska, lätt, vridstyv, komfortabel – målet för utvecklingen av Aeroblade SL kolfibergaffeln stod snabbt klara. Att uppnå dessa mål var emellertid lite mer komplicerat. Vi lyckades förena motpolerna och att krama det bästa ur dessa unika områden under processen med att skapa den helt nya Aeroblade SL kolfibergaffeln. Basalfibrer hade redan bevisat sin fina förmåga att garantera vertikal komfort med Canyon VCLS Aero Post, där de uppnådde signifikanta förbättringar komfortmässigt. Optimeringar i de viktbärande delarna har ökat den laterala vridstyvheten. Detta medför högsta möjliga kraftöverföring och att hårda stötar och vibrationer absorberas även under hård belastning. Gaffelns design är en perfekt kompromiss mellan aerodynamik och låg vikt för en av de aerodynamiska höjdpunkterna hos Aeroad CF är samtidigt en riktig lättviktare.