Grand Canyon 7 WMN

Geometri spesifikt for kvinner og gjennomtenkte detaljer som et spesielt sete, smalere styre og enda lavere ståover-høyde er alt med på å gjøre Grand Canyon 7 WMN til en rask og morsom sykkel både på skogsstier og singletracker.
  • Gaffel Vandring: 120 mm
  • Vekt: 13.66 kg
  • Grand Canyon 7 WMN
    Farge: Luna Blue
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Hva er min størrelse?
Finn ut i 3 trinn
Utsolgt
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Grand Canyon 7 WMN

Bygget for å gi maksimal kontroll

Denne sykkelen kombinerer en førsteklasses aluminiumsramme med behagelige Fox og RockShox dempegafler. Disse gir deg et overtak på selv det mest utfordrende terrenget.
Grand Canyon 7 WMN

Komponenter skapt for stier

Alle Grand Canyon modeller med vårt toppnivå AL SL rammesett er utstyrt med dropper setepinne for å øke din manøvreringsevne. Gjennomgående aksler foran og bak gjør det enkelt å installere og å ta av hjulene, og forbedrer også håndteringen. Kraftige skivebremser øker kontrollen når du trenger den som mest.

Grand Canyon 7 WMN detaljer

Innholdet lastes

Sykkelklassifisering

Denne kategorien dekker også kravene i kategorien 1–2. I tillegg inkluderer den bruk på røffere, uasfaltert terreng. Bruksområdet inkluder hopp opp til maksimalt 60 cm. Denne type hopp kan forårsake ulykker ved landing for urutinerte ryttere, som kan resultere i skader. Både "hardtail" og fulldempede sykler med kortere vandring inngår i denne kategorien.

Vi har kontroll

Vår forretningsmodell gir oss fordelen av å vite nøyaktig hvor våre produkter kommer fra, hvordan de produseres og hva de er i stand til. Canyon produkter selges kun på Canyon.com, så du kan stole på at kvaliteten du får.

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image