Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo

Oppnå dine drømmer, men kaffe først! Speedmax Frodissimo er en spesialutgave i et begrenset antall på 100 sykler. En unik lynrask triatlonsykkel som ikke bare er for kaffeelskere.
  • Vekt: 10.16 kg
  • Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo
    Farge: Frodissimo
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Hva er min størrelse?
Finn ut i 3 trinn
Utsolgt
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo

Stilren og unikt design

Den eneste av sitt slag: Vi dekket denne hvite Speedmax’en med førsteklasses Frodissimo Explorer ground coffee. Resultatet er en virkelig unik estetikk med hint av macchiatobrun. En ramme for den mest kresne perfeksjonist.
Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo

The Frodissimo lifestyle

Frodissimo er merket av Jan Frodeno, mannen med tre VM-gull fra Hawaii. Kaffe er Jans hemmelige superkraft, og merkevaren Frodissimo gjenspeiler syklistens levemåte; det handler om å leve livet til det fulle. Fra å vinne verdens største ritt til å drikke verdens beste kaffe, alt skal være 100%.
Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo

Lakkert med kaffe

Verdens første: Alle Speedmax Frodissimo-sykler ble ferdigstilt i Tyskland med 7 gram Frodissimo Explorer espressokaffe. All info om kaffen som er benyttet finner du beskrevet på topprøret.
Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo

klar for alt

Et unikt tilbehør for en virkelig unik sykkel. Vi byr på en Frodissimo espressokopp, de fineste espressobønner fra Frodissimo i tillegg til en ekstra overraskelse i gave til de som velger Speedmax Frodissimo.

Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo detaljer

Andre syklister kjøpte også

Abus X Canyon Gamechanger Triathlon Helmet
3.999 NOK
Canyon Water Bottle
  • Farge: Sort
  • Farge: Transparent
  • Farge: Sort/rød
  • Farge: Sort/blå
  • Farge: Sort/turkis
Fra 59 NOK
Canyon Towel
  • Farge: Sort
369 NOK

Sykkelklassifisering

Sykler i denne kategorien er konstruert for syklingpå veier med fast dekke, når hjulene alltidhar kontakt med underlaget. Dette er som regelracersykler med racerstyre eller rett styre, triatlon-eller temposykler. Den tillatte totalvekten,som består av syklist, bagasje og sykkel, bør ikkeoverskride 120 kg. Denne tillatte maksimalvektenkan muligens begrenses ytterligere av komponentprodusentenesbruksanbefalinger.Et spesielt tilfelle i denne kategorien er dokumentertecyclocross-sykler og gravel-sykler med racerstyre og Cantilever-eller skivebremser. Disse syklene er i tilleggegnet for grusveier og terrengstier, der dekkenemister bakkekontakten en kort stund på grunn avsmå trinn eller avsatser med en høyde på 15 til20 cm.

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image