Spectral:ON CF 8.0

De bedste ingeniører. De bedste materialer og komponenter. Testet af verdens bedste ryttere. Udviklet i samarbejde med F1 aero-eksperterne Swiss Side er Aeroad CFR Disc Di2 en high-performance landevejscykel, der bryder med hvad, der har været muligt med moderne ingeniørarbejde og teknologi. Den hurtigste landevejscykel, du nogensinde vil cykle på.
  • Forgaffel vandring: 150 mm
  • Vægt: 21.85 kg
  • Farve: Shades of Stealth
  • Spectral:ON CF 8.0
    Farve: Shades of Purple
  • Produktet er kun tilgængelig for medlemmer. Registrer dig her.
Vælg rammestørrelse
Hvad er den rette størrelse til mig?
Få svaret med 3 trin
Udsolgt
Rådgivning ved lav temperatur: denne cykels motor aktiveres muligvis ikke under temperaturer lavere end nul.
Produktet er kun tilgængelig for medlemmer. Registrer dig her.
Spectral:ON CF 8.0

Lettest & hurtigst

Det komplette Aeroad CFR rammesæt vejer blot 1.752 gram. Det er en enorm vægtbesparelse på 238 gram fra den forrige CF SLX udgave. Vi har opnået dette ved brug af de absolut bedste materialer, de mest avancerede udviklingsteknikker samt gennem samarbejde med de førende mærker på markedet.
Spectral:ON CF 8.0

Førsteklasses detaljer

CFR står for det bedste af det bedste – både i henhold til performance og æstetik. Med særlige decals, dynamisk CFR mærke samt førsteklasses design, der kun ses på CFR-modeller, skiller denne cykel sig markant ud fra alt andet, du kan finde på landevejen.

Spectral:ON CF 8.0 detaljer

Cykel klassifikation

Denne kategori dækker også kravene for kategorierne 1e-2e. I forlængelse inkluderer dette brug på hårdere, ikke-asfalteret terræn. Sporadiske hop med maksimal højde på ca. 60 cm er inkluderet i den slags terræn, som cyklen er egnet til brug i. Men uerfarne ryttere, der forsøger sig med hop af denne størrelse, kan risikere at lande uhensigsmæssigt og kan øge forkert belastning på cyklen, der kan føre til skader og styrt. Denne kategori indeholder MTB Hardtails og full-suspension modeller med kort vandring. E-Bike specifik information er vist på din models CE mærke.
Cykler i denne kategori sikrer motoriseret hjælp op til 25 km/t. Du kan cykle over 25 km/t blot uden hjælp fra motoren.

We’re in Control

Vores forretningsmodel giver os fordelen i at vide præcis, hvor vores produkter kommer fra, hvordan de er producerede, og hvad de kan præstere. Canyon produkter er eksklusivt tilgængelige på Canyon.com, så du kan stole på den kvalitet du får

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske ændringer kan forekomme uden varsel. Der tages forbehold for fejl og mangler.

Indhold indlæses
Loading animation image