CANYON - Pure Cycling
DEUTSCH INTERNATIONAL UNITED KINGDOM FRANCAIS NEDERLANDS ESPAÑOL PORTUGUÊS ITALIANO DANSK SVENSKA ČESKO SLOVENSKO
CANYON - Pure Cycling
 
MATERIALE FORARBEJDNING

Aluminium og carbon er de to mest brugte materialer til produktion af både landevejscykler og mountainbikes, og de har begge deres berettigelse og styrker. Canyon har specialister ansat der kan få det bedste frem i begge materialer. I løbet af de sidste år har specielt carbon bevist sin overlegenhed ved letvægt landevejscykler, da gode carbonrammer tilbyder høj stivhed , mere komfort, lavere vægt ift. aluminiumsmodeller. Det er carbon der giver de største muligheder for at forene forskellige karakteristika i én ramme, da der er forskellige carbonfiber typer der hver især giver stor stivhed, stabilitet og fleksibilitet.

Hos Canyon bruger vi to forskellige produktionsprocesser eller en kombination af de to. Med monocoque kontruktionsmetoden er der lavet en unik form til hver ramme str. Dette sker i en speciel produktionsproces. Processen er karakteriseret af den kreative serie af forme og den meget høje kvalitet af rørenes overflade. Med Tube-to-Tube metoden præfabrikeres profiler og bliver permanent sammensat. Denne metode giver en mere effektiv produktionsproces og maksimal mulighed for reproduktion.

Med Semi-Integral construction metoden kombineres fordelene ved begge teknologier og samles i ét produkt. Hemmeligheden bag F10 carbon rammen ligger dog i fibrenes layup. Aluminiumsrammer er under konstant udvikling. F8 aluminiumsrammen fra Canyon opfylder de højeste standarder. Vi udvikler alu rammer der jævnligt sætter nye referencer og vores rammer profiterer fra den nyeste carbon teknologi der presser materialet til sin grænse.

Vi udvikler nye løsninger og kreative tilgange til problemer. Vi konstruerer profiler og rør forme med ny konificeringer der ikke kompromitterer stabiliteten. TIG svejsning (Tungsten Inert gas) teknologien garanterer kvalitetssvejsninger i særklasse. Følgende gør sig gældende for carbon og aluminium: Selv det basale materiale må opfylde de højeste standarder, der kræves af Canyon specialisterne. De er kun tilfredse med én ting: det bedste. Det betyder at selv leverandørerne af semi færdige produkter undergår de strengeste kvalitetstjek. Canyons høje standarder har bevist deres værd og givet både testsejrer og tilfredse kunder.