Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicenter öppnar idag kl 09:00. Du kan nå oss på 0767 - 650 596 eller skicka oss epost.

bike

Nerve CF
Den bästa cykeln för Transalp

Bike 10/12 (modell 2013)

Till produktsidan »
  • Styv kolfiberram
  • Perfekt sportig sittposition
  • Lika bra uppför som utför

Jakten efter den bästa transalpcykeln har börjat. Castingen för 8-dagars extremtävlingen klarades av endast 8 av 25 cyklar. Bland de mer lyckosamma, var Canyon Nerve CF, som till slut blev testvinnare.

Enkla beräkningar som betalar sig. Canyon kompenserar för den 2 tum mindre hjulen. 120 mm slaglängd med klockren dämpning, visade sig på de kritiska partierna. Det är tillräckligt för den tekniskt utmanande Transalp tävlingen, även på den åttonde dagen.
 
Cyklistens position på cykeln är aggressiv och Ritchey styret är brett och fint. De två XLoc-reglagen gör det värt att låsa dämparna även vid start, och twist växelreglagen gör att det går blixtsnabbt att växla. DT kolfiberhjueln är garanten för snabb acceleration med bara ett par hårda tryck på pedalerna. Och om du skulle ta slut på Idjoch eller bergmassiven kring Mortirolo, kan du alltid växla ner till lilla klingan på det tredelade vevpartiet.

Bedömning: Intelligent inställd och optimerad. Lätt, blixtsnabb och med tillräckliga reserver för 8 långa dagar av Transalp racing. Vårt förstahandsval!