Exceed CF SLX 9.0 SL

Hvis trening og konkurranser er en stor del av hvordan du definerer deg selv, så bør du ha en sykkel som representerer lidenskapen din, og jakten på det perfekte. Exceed CF SLX 9.0 SL har som mål å være den beste hardtail-terrengsykkelen, slik at du oppnår suksess i de XC-løypene og konkurransene som betyr mest for deg. Med sine 29 tommer tilbyr Exceed CF SLX det beste i lettvekts responsevne fordi rammen er så stiv og har så bra design. Mavic CROSSMAX PRO Race Tune-hjul med 2,25-tommers Schwalbe-dekk gir enestående rulling pluss feste for de tøffeste løse, våte og gjørmete overflatene.
  • Gaffel Vandring: 100 mm
  • Vekt: 9.40 kg
  • Exceed CF SLX 9.0 SL
    Farge: volcano black
  • Farge: avalanche black
  • Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.
Velg rammestørrelse
Hva er min størrelse?
Finn ut i 3 trinn
Utsolgt
Dette produktet er ikke tilgjengelig i konfigurasjonen du har valgt. Sjekk ut lignende produkter som vi har på lager nå.
Produkt kun tilgjengelig for medlemmer. Registrer her.

Exceed CF SLX 9.0 SL detaljer

Sykkelklassifisering

Denne kategorien dekker også kravene i kategorien 1–2. I tillegg inkluderer den bruk på røffere, uasfaltert terreng. Bruksområdet inkluder hopp opp til maksimalt 60 cm. Denne type hopp kan forårsake ulykker ved landing for urutinerte ryttere, som kan resultere i skader. Både "hardtail" og fulldempede sykler med kortere vandring inngår i denne kategorien.

Ansvarsfraskrivelse

Tekniske modifiseringer kan forekomme uten forvarsel. Det tas forbehold for feil og mangler.

Innholdet lastes
Loading animation image