Unfortunately, we do not ship to your country.

Ser hvor vi sender

Vårt service senter er åpent i dag til kl. 17:00

Spectral AL

Designet for kompromissløse all-mountain utfordringer

Spectra AL er vårt svar på kompromissløse krav til «all-mountain». En totalt ny designet kvalitativ aluminiumramme med hele 140mm vandring i demperen, med en rekke nye, tekniske detaljer som «Canyon Through Axle», integrert kjede beskytter, «pressfit» lukkede lager og integrert bak gir. Spectral AL skiller seg ut gjennom allsidighet ved bratte klatringer, flyt på stier og tekniske utforbakker. Hjul med 27,5’’ tilbyr et prefekt kompromiss mellom leken smidighet og super «smoothness» og lav vekt.

«Refind simplisity» ( redefinert enkelhet ) med fokus på de essensielle detaljene,- det var det viktigste i utviklingen av Spectral AL. Den distinkte innovative designen reflekteres i de klare, skarpe konturene som smelter ulike komponenter sammen til en harmonisk enhet. Overflatens design og sykkelens baktriangel med setestag direkte forbundet med topp røret, skaper den ikoniske, distinkte silluett av rammen på Spectral AL. Klar, ferdig, kjør – opplev ren glede på den nye Spectral AL nå!

modeller

Spectral AL 9.0 EX 3.099 €

Spectral AL 9.0 SL 3.499 €

Spectral AL 8.0 2.699 €

Spectral AL 7.0 2.199 €

Spectral AL 7.0 W 2.199 €

Spectral AL 6.0 1.999 €

TAPERED STEERER

Anti-Squat Kinematic

Postmount standard

Takket være "postmount" standard ved bakhjulet, utsettes skruene kun for drakraft og ikke skyvekraft. Det gjør hele sykkelen sikrere. Alumimiumsrammen leder bort varmen effektivt, noe som gir en garanti for god stabilitet.

Canyon Through Axle