Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

Grand Canyon CF SLX 29

VINNAREN AV TRANSALP

velo.se

Full pott!

Snabb som blixten och lätt som en fjäder - Transalp-vinnaren från 2012 och 2013 tävlar i den absolut högsta ligan med en modern kolfiberram och tekniskt avancerade detaljlösningar. Alban Lakata vann europamästerskapet på den här ramen och receptet på framgång döljer sig inuti ramen. Exakt placerade kolfiberlager i en mängd olika typer av fiber. Allt för att utnyttja materialet maximalt. Ramen har tack vare sin unika konstruktion exceptionella värden i vridstyvhet, komfort och låg vikt.

De korta kedjestagen ger en lätthanterlig cykel och i kombination med det lågt placerade vevpartiet blir den dessutom trygg och stabil. Grand Canyon CF SLX är det perfekta valet för både cross country och långlopp. Det överdimensionerade styrröret i kombination med det koniska gaffelröret ger cykeln precis styrning genom det värsta stöket. IPU är namnet på det patenterade skydd som vi byggt in i ramen, vid en vurpa skyddar IPU överröret från styret. Med sin tävlingstestade geometri är Grand Canyon CF SLX den nya favoriten på långlopp och Cross country-lopp.

MODELLER 2013 NYP EN AV DE SISTA 2013 MODELLERNA NU!

Grand Canyon CF SLX 29

ÖVERDIMENSIONERAT STYRHUVUD

En exakt styrning är en av de viktigaste parametrarna för bra åkegenskaper. Tack vare det koniska styrröret har vi kunnat bygga en vridstyv front som ger exakt de egenskaper stigcyklister är ute efter. Med ett koniskt rör på ram och gaffel får du en mer direkt känsla och bättre kontroll vid inbromsning och sväng.

IMPACT PROTECTION UNIT

Impact Protection Unit (patent pending) förhindar att styret skadar överröret vid en krasch.

GENOMGÅENDE X12-AXEL

Vridstyvhet är den största tillgången. Det gäller inte bara för ramar utan också för axlar. Genom att använda X12 stickaxel är vridstyvheten förbättrad och cykelns egenskaper därmed signifikant förbättrade.

HYDROFORMADE RÖR