sep 17, 2019 canyon.com
sep 17, 2019 canyon.com

Varetelling: 30. september - 4. oktober 2019 - Showroom stengt fra 14:00 den 28. september

Canyon vil gjennomføre en komplett varetelling fra 30. september til 3. oktober 2019. Fordi vi ikke ønsker at du reiser på bomtur til Canyon Showroom ber vi deg ta en titt på våre endrede åpningstider og notater for service og utsendinger under perioden med varetelling.

Varetelling: 30. september - 4. oktober 2019 - Showroom stengt fra 14:00 den 28. september

Showroom

Vårt showroom i Koblenz vil være stengt fra lørdag 28. september, kl. 14:00 til og med 3. oktober. Det har åpent som vanlig igjen fra 4. oktober.

Utsendinger pauses

ingen sykler eller andre produkter kan bli sendt eller mottatt under varetellingen.

Forsinkede leveringer

pausen av utsendinger vil forsinke alle ordre under varetellingen. Vi ber vennlig om din forståelse for dette.

Service verksted

Service verkstedet vil være åpent som vanlig, men ingen produkter (inkludert erstatningsdeler) vil bli solgt under perioden med varetelling. Vi tar gjerne imot sykkelen din og vi kan levere ut sykler som allerede er fikset og fakturert.

Telefon og chat er fortsatt tilgjengelig


Du har fortsatt mulighet til å legge inn bestillinger på nettsiden vår som vanlig. Vår telefon og chat vil også være tilgjengelig som vanlig.

Vi er tilbake som normalt igjen fra 4. oktober


Takk for din forståelse,
Team Canyon

Var denne artikkelen til hjelp?

Takk for din tilbakemelding

Relaterte historier

feb 16, 2024
Hvis du vil ha en terrengsykkel, men ikke er sikker på om du skal velge en stisykkel eller en cross-country-sykkel, så fortsett å lese.
feb 23, 2021
Kjøp enhver Canyon-sykkel med månedlige avdrag! Klarna er den enkleste måten for å betale din neste sykkel i håndterbare avdrag. Dette er den komplette veiledningen til hvordan du gjør det.
apr 7, 2020
Nå med Splitit, kan du betale for din Canyon sykkel med faste, passende månedlige avdrag, og det er ingen ekstra kostnader - du betaler ikke et øre mer. 0% rente. Ingen avgift. Din drømmesykkel fra Canyon har aldri vært så oppnåelig.
Innholdet lastes
Loading animation image