Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

LUX CF 9.9 TEAM 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat L, kleur team replica, Art.Nr. AS1007377

Ondubbelzinning licht, efficiënt en wendbaar. De nieuwe Lux CF combineert het beste van de zeer succesvolle Grand Canyon CF SLX 29 marathonracer met de volcarbon Nerve CF en creëert hiermee de perfecte, volgeveerde 29 inch marathon racer. Het bijzondere aan het frame is de revolutionaire Flex Pivot carbon achterbrug, speciaal ontwikkeld voor een 100 mm veerweg en toch bijzondere klimmerskwaliteiten bezittend. De perfecte 29 inch full suspension marathonracer. In tegenstelling tot de Nerve CF is de demper direct in het frame gemonteerd, zonder extra nokjes. Dit bespaart gewicht en onderstreept het vloeiende frameontwerp. Dankzij de uitstekende anti-squat kinematica vliegt de Lux CF omhoog zonder veel krachtsverlies, terwijl hij met gemak de afdaling voor zijn rekening neemt. De conische balhoofdbuis gekoppeld aan de bijzondere framebouw zorgt voor extra veel wendbaarheid en een veilig gevoel op snelle secties. Uitgerust met innovatieve Canyon features als het chainsuckplaatje, ingelegd in het carbon, en de gepatenteerde Impact Protection Unit (IPU) voor bescherming van je frame tegen een plotseling omklappend stuur bij een valpartij heb je alles wat nodig is voor een wedstrijd. Alle Lux CF zijn klaargemaakt voor integratie van een Vario zadelpen. 100% race, 100% luxe - zoals bewezen door Alban Lakata tijdens de Leadville 100 overwinning in een recordtijd.

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 5.299,00
Oude prijs: € 5.699,00 U bespaart: € 400,00
Frame Canyon Lux CF
Demper RockShox Monarch XX
Voorvork RockShox SID XX World Cup 29
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur SRAM XX
Voor derailleur SRAM X0
Shifters SRAM XX
Remgrepen Avid XX
Remmen Avid XX
Naven DT Swiss XRC 1250 Carbon Spline
Cassette SRAM XG-1080 10-speed 11-36
Velgen DT Swiss XRC 1250 Carbon Spline
Banden Continental X-King 2,2" RaceSport Black Chili Compound
Crankstel SRAM XX 10-speed
Tandwielen 39/26
Trapas SRAM XX
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Carbon Flatbar 700mm
Handvatten Ergon GA-1 Evo
Zadel Ergon SM3 Pro
Zadelpen Ritchey WCS Flexlogic Carbon
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 10,25

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)