Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

SPEEDMAX CF 9.0 LTD TIMETRIAL 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat M, kleur stealth white, Art.Nr. AS1007491

100% UCI-conform iedere seconde telt! Dankzij de speciale TT-voorbouw kunnen ook de meest extreme tijdrithoudingen worden verkregen. In de basisuitvoering biedt de Speedmax CF al vele configuratiemogelijkheden voor de meest persoonlijke armpad- en extension-posities, om iedere Watt aan energie te sparen. Het "Drop"-stuur zorgt in combinatie met de Di2 shifters op de remhendels voor een optimale positie om bij de start en uit iedere bocht krachtig aan te zetten. De speciale geometrie zorgt voor maximale stabiliteit op de rechte stukken en laat zich middels de Rake Shift-stukken op de vork aan korte, bochtrijke proloogritten of ploegtijdritten aanpassen. Als meest omvangrijke ontwikkelingsproject uit de bedrijfsgeschiedenis zet de nieuwe Speedmax CF maatstaven op het gebied van aerodynamica, flexibiliteit en systeemintegratie. De Canyon cockpit uit eigen huis biedt dankzij de vele combinatiemogelijkheden van voorbouw, basisstuur, extensions en spacers maximale flexibiliteit voor zowel triatleten als tijdritspecialisten. Naast het eerste wedstrijdsucces werd de Speedmax CF al in 2012 met de Red Dot Design Award "Best of the best" bekroond.

Attentie: De Speedmax CF biedt een grote variatie aan instelmogelijkheden om de fiets aan te passen naar je persoonlijke wensen. Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met ons servicecentrum in Nederland of België: +31 (0)30 888 1415 of +32(0)16980125

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 7.499,00
Oude prijs: € 8.999,00 U bespaart: € 1.500,00
Frame Canyon Speedmax CF
Voorvork Canyon Aero Fork SL
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur Shimano Dura-Ace Di2 RD-9070, 11s
Voor derailleur Shimano Dura-Ace Di2 FD-9070
Shifters Shimano Di2 SW-R671 2 button
Remgrepen Shimano Di2 ST-9071
Remmen Canyon Aero Brake integrated
Naven Zipp 404 / 808 Firecrest Carbon clincher
Cassette Shimano Dura-Ace CS-9000, 11s, 11-25
Velgen Zipp 404 / 808 Firecrest Carbon clincher
Banden Continental Grand Prix TT
Crankstel Shimano Dura-Ace FC-9000
Tandwielen 53/39 (Standard)
Trapas Shimano SM-BB92-41B
Stuurpen Canyon Aero Stem Time Trial - 70mm
Stuur Canyon Aero Bar drop
Canyon Extensions S-Bend
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Selle Italia SLR TriGel Special Edition
Zadelpen Canyon Aero Post SL
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 7,80 kg

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)