Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

LUX CF 9.9 SL 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat XL, kleur carbon fiber black - white, Art.Nr. AS1008054

Ondubbelzinning licht, efficiënt en wendbaar. De nieuwe Lux CF combineert het beste van de zeer succesvolle Grand Canyon CF SLX 29 marathonracer met de volcarbon Nerve CF en creëert hiermee de perfecte, volgeveerde 29 inch marathon racer. Het bijzondere aan het frame is de revolutionaire Flex Pivot carbon achterbrug, speciaal ontwikkeld voor een 100 mm veerweg en toch bijzondere klimmerskwaliteiten bezittend. De perfecte 29 inch full suspension marathonracer. In tegenstelling tot de Nerve CF is de demper direct in het frame gemonteerd, zonder extra nokjes. Dit bespaart gewicht en onderstreept het vloeiende frameontwerp. Dankzij de uitstekende anti-squat kinematica vliegt de Lux CF omhoog zonder veel krachtsverlies, terwijl hij met gemak de afdaling voor zijn rekening neemt. De conische balhoofdbuis gekoppeld aan de bijzondere framebouw zorgt voor extra veel wendbaarheid en een veilig gevoel op snelle secties. Uitgerust met innovatieve Canyon features als het chainsuckplaatje, ingelegd in het carbon, en de gepatenteerde Impact Protection Unit (IPU) voor bescherming van je frame tegen een plotseling omklappend stuur bij een valpartij heb je alles wat nodig is voor een wedstrijd. Alle Lux CF zijn klaargemaakt voor integratie van een Vario zadelpen. 100% race, 100% luxe - zoals bewezen door Alban Lakata tijdens de Leadville 100 overwinning in een recordtijd.

nieuwe fiets/nieuw frame met optisch minieme beschadiging(en)
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen en frame sets uit de categorie 2 zijn ongebruikte fietsen, die minieme kleur afwijkingen, krasjes of lakbeschadigingen kunnen vertonen. Er is normaliter niet aan alle kwaliteitseisen voldaan ( een fiets kan ook in categorie 2 terechtkomen als bijv. de oranje lijn op de bovenbuis niet aan de kwaliteitseisen van Canyon voldoet, de fiets voor de rest echter volledig in orde is). Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 2 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 4.349,00
Oude prijs: € 4.699,00 U bespaart: € 350,00
Frame Canyon Lux CF
Demper Fox Float CTD Adjust Factory Kashima BV
Voorvork Fox 32 Float 29 CTD Adjust Fit Factory Kashima
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur Shimano XTR Shadow Plus
Voor derailleur Shimano XTR 2x10
Shifters Shimano XTR
Remgrepen Shimano XTR
Remmen Shimano XTR
Naven Mavic Crossmax SLR 29
Cassette Shimano XTR 10s
Velgen Mavic Crossmax SLR 29
Banden Continental X-King 2,2" RaceSport Black Chili Compound
Crankstel Shimano XTR FC-M985
Tandwielen 38/26
Trapas Shimano SM-BB 94
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Carbon Flatbar 700mm
Handvatten Ergon GA-1 Evo
Zadel Ergon SM30 EVO
Zadelpen Ritchey WCS Flexlogic Carbon
Pedalen Auslieferung ohne
Gewicht 10,70