Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

ULTIMATE AL 9.0 TRIPLE 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat 3XL, kleur light white - team, Art.Nr. AS1008201

Een perfecte interne kabelvoering, hoge stijfheid en zeer goede schokdemping: de Ultimate AL behoort zonder twijfel tot de beste aluminium frames ter wereld en laat in vergelijkingstests zelfs carbon frames van de concurrentie ver achter zich. Daarnaast weegt de carbon One One Four SLX voorvork slechts 320 gram. Geen wonder dat ook deze al meerdere tests als winnaar afsloot. De kleurvlakken in het ontwerp accentueren de organisch gevormde buizen en geven de slanke aluminium fiets een wedstrijdwaardig gezicht. De op “Stack & Reach” gebaseerde Sport Pro geometrie is voor ambitieuze wielrenners ontworpen en houdt het midden tussen een koershouding en een comfortabele zit.

Fiets met duidelijke gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit de categorie 5 hebben meestal goed zichtbare gebruikssporen. Zij werden intensief in het terrein of bij racefietsen op de straat gereden. Dit kunnen bijvoorbeeld testfietsen zijn die gebruikt werden tijdens festivals of duurzaamheidstesten hebben ondergaan. Deze fietsen zijn vaak een compleet seizoen ingezet en laten dien ten gevolge gebruikssporen zien. Let u erop, dat wij bij de korting letten op de algemene toestand van desbetreffende fiets. Hoe meer korting wij geven des te meer vertoont deze fiets gebruikssporen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 5 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 1.349,00
Oude prijs: € 1.849,00 U bespaart: € 500,00
Frame Canyon Ultimate AL
Voorvork Canyon One One Four SLX
Balhoofdstel Acros Ai-70 Fiber
Achter derailleur Shimano Ultegra RD-6700 grey
Voor derailleur Shimano Ultegra FD-6700 grey
Shifters Shimano Ultegra ST-6700 Carbon
Remgrepen Shimano Ultegra ST-6700
Remmen Shimano Ultegra BR-6700 grey
Naven Mavic Ksyrium Elite S WTS
Cassette Shimano Ultegra CS-6700 10s 11-28
Velgen Mavic Ksyrium Elite S WTS
Banden Mavic Yksion Pro GripLink
PowerLink
Crankstel Shimano Ultegra FC-6750 grey Compact
Tandwielen 50/34 (Compact)
Trapas Shimano Ultegra SM-BB71-41B
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/4 Zoll
Stuur Ritchey WCS EvoCurve
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Selle Italia X1 Special Edition
Zadelpen Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedalen Auslieferung ohne