Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

 

LUX CF 9.9 TEAM 2014

Sista exet i storlek L, färg team replica, Art.-Nr. AS1007377

Kompromisslöst lätt, effektiv och smidig - nya Lux CF kombinerar det bästa från den framgångsrika hardtailen Grand Canyon CF SLX 29 med kolfiberserien Nerve CF och skapar en perfekt fulldämpad 29" långloppsracer. En central egenskap hos ramen är den revolutionerande baktriangeln med Flex Pivot som har anpassats till slaglängden på 100 mm och de nödvändiga klättringsegenskaper hos en tävlingscykel i den här klassen. Men i motsats till Nerve CF har bakdämparen inte ett rörligt fäste utan är fast förankrad i ramen. Detta spar vikt och understryker den rena, flytande designen. Tack vare den excellenta anti-squat kinematiken är Lux CF trampneutral i klättringar och svarar följsamt, utan överaskningar och med kontroll i utförskörningarna. Det koniska styrhuvudet ger tillsammans med de potenta dämparna mycket smidiga egenskaper och förmedlar en känsla av säkerhet i snabba sektioner. Då Lux är fullt utrustad med innovativa Canyonlösningar som kedjestagsskyddet inlagt i kolfibret och det patenterarde impact protect unit (IPU) som skyddar överröret vid ett eventuellt fall har du allt du kan önska dig inför långloppen. Alla Lux CF modeller är förberedda för en variabel sadelstolpe. 100 % tävlingslyx - vilket Alban Lakata bevisade med segern på Leadville 100 på ny rekordtid.

Cykel med knappt märkbara spår av användning
Detaljer Images

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Kategorin 3 innehåller cyklar och ramar som har små spår av användning. Det kan tex röra sig om cyklar som kunder har returnerat inom 30 dagar och som då använts två eller tre gånger. Cykeln kan också ha provcyklats på annat sätt. Kassetten och kedjan är endast incyklade och har inga mätbara spår av användning. Ramen och även komponenter kan vara repade, ha lackskador eller ha färgavvikelser.. Precis som på alla Factory outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 3 som på de serietillverkade cyklarna. Dessutom är dessa cyklar monterade och kontrollerade av vår verkstadspersonal och om nödvändigt, återigen justerade.

TILLFÄLLIGT: 4.999,00 €
Tidigare pris: 5.699,00 € Du sparar: 700,00 €
Ram Canyon Lux CF
Bakre dämpare RockShox Monarch XX
Gaffel RockShox SID XX World Cup 29
Styrlager Cane Creek 40
Bakväxel SRAM XX
Framväxel SRAM X0
Växelreglage SRAM XX
Bromshandtag Avid XX
Bromsar Avid XX
Nav DT Swiss XRC 1250 Carbon Spline
Kassett SRAM XG-1080 10-speed 11-36
Fälgar DT Swiss XRC 1250 Carbon Spline
Däck Continental X-King 2,2" RaceSport Black Chili Compound
Vevparti SRAM XX 10-speed
Klingor 39/26
Vevlager SRAM XX
Styrstam Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Styre Ritchey WCS Carbon Flatbar 700mm
Grepp Ergon GA-1 Evo
Sadel Ergon SM3 Pro
Sadelstolpe Ritchey WCS Flexlogic Carbon
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Pump Pure Cycling Federgabelpumpe
Handbok Pure Cycling Handbuch MTB
Vikt 10,25