Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vi är åter tillgängliga mndag 09:00. Skicka oss ett e-mail.

Ultimate CF SLX

Vår toppmodell med en ram på 790 g: Världsklass

Enastående

Bike of the month.

procycling

Utmärkt

RoadBike Kauftipp

Enastående - Bästa Köp

"Årets landsvägscykel 2013" (Le Cycle), "Månadens landsvägscykel"" (Vélo Magazine), "Enastående poäng" (Pro Cycling), "Superb" (Road Bike), "Otroligt resultat – testvinnare" (TOUR).
Ultimate CF SLX måste vara en av världens bästa kolfiberramar. Ramen väger endast 790 gram och sätter en ny standard vad gäller vikt, vridstyvhet, komfort och design samt dess fantastiska köregenskaper och knivskarpa precision. Cykeln är ett riktigt blickfång med de sofistikerade VCLS bakstagen. Överröret har en snygg övergång till kedjestagen vilket ger hela den bakre triangeln en extrem lateral vridstyvhet. Överröret och det nya Maximus seat tube har också en ny plattare form för ökad komfort. Samspelet med det vridstyva vevlagerhuset och de asymmetriska kedjestagen ger suverän prestanda och oöverträffad komfort.

En komfort som ytterligare förbättras av den nya generatione One One Fours SLX fork. Den här tävlingsgaffeln där till och med gaffeländarna är i kolfiber har extrem lateral vridstyvhet och en VCLS teknologi som absorberar hårda stötar och vibrationer. Detta skonar dina muskler och leder och spar värdefull kraft till den avgörande spurten. Samtliga modeller kan uppgraderas med sadelstolpen VCLS Post 2.0. Den helt underhållsfria VCLS Post väger endast 220 g och finns i två versioner. Den raka versioner ger en setback på 2 mm eller - 10 mm. Den vinklade versionen ger en setback på mellan 13 och 25 mm. Detta betyder att alla cyklisterna kan hitta sin ideala position. I kombination med den beprövade VCLS teknologin hos den superlätta kolfiberramen blir resultatet suverän komfort och prestanda.

modeller

Ultimate CF SLX 9.0 TEAM MOV 7.999 €

Ultimate CF SLX 9.0 LTD EPS 5.999 €

Ultimate CF SLX 9.0 TEAM KAT 5.699 €

Ultimate CF SLX 9.0 LTD 4.599 €

Ultimate CF SLX 9.0 SL 4.599 €

Ultimate CF SLX 9.0 CH 4.199 €

Ultimate CF SLX 9.0 4.199 €

Ultimate CF SLX 9.0 PRO 3.999 €

Ultimate CF SLX 8.0 3.599 €

Ultimate CF SLX 7.0 Di2 3.399 €

Ultimate CF SLX 7.0 3.199 €

Ultimate CF SLX Frameset ME. 1.999 €

Ultimate CF SLX Frameset el. 1.999 €

One One Four SLX

En strömlinjeformad siluett garanterar vertikal flex. Detta förhindrar att stötar når cyklisten. Dina händer kommer inte att domna, du kan prestera på en högre nivå under längre tid och din muskler kan arbeta effektivare.

Extra breda rörfogar

Sadelstagen passerar på båda sidor om sadelröret och ansluter på den bakre delen av överröret. Detta gör att kopplingen mellan sadelröret och överröret blir betydligt vridstyvare men har samtidigt tillräckligt vertikalt flex för att kunna absorbera stötar. Detta förhindrar att stötarna når cyklisten. Dina händer kommer inte att domna, du kan prestera på en högre nivå under längre tid och din muskler kan arbeta effektivare.

Tvådelat växelöra och gaffeländar i kolfiber

Växelörat består av två delar, en på vardera sidan av gaffeländen i kolfiber. Detta garanterar maximal bredd och vridstyvhet till lägsta möjliga vikt.

Vajerdragning vid överröret

De extremt skarpa ingångs- och utgångsvinklarna för vajrarna i överröret minskar friktionen signifikant. Dessutom blir skyddsfilm överflödig eftersom vajerhöljena inte kommer i kontakt med ramen oavsett hur mycket du vrider styret.