Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

Grand Canyon AL 29

De allround oplossing voor alle omstandigheden

Gebaseerd op onze worldcup-ervaringen met de Grand Canyon CF SLX, verenigt de Grand Canyon AL de typische voordelen van een twentyniner met een iets comfortabeler zithouding. Goede klim- en afdalingseigenschappen, veel tractie dankzij het grote contactoppervlak van de banden en een lage rolweerstand: de Grand Canyon AL is een voorbeeldige allrounder en nodigt uit met zijn ongeëvenaarde efficiency. Het hoogwaardige aluminium frame heeft een vooruitstrevende geometrie. Dankzij gecompliceerde buisvormen is dit frame uiterst comfortabel, en de centrale zitpositie staat garant voor veiligheid en rijplezier in elk terrein.

Voor goede klimprestaties zorgt de korte balhoofdbuis – zelfs bij steile hellingen blijft er voldoende druk op het voorwiel. Of het nu om een avondritje gaat, een lange tocht of een marathon: met de Grand Canyon AL ben je op alles voorbereid. Bij de framegrootte XS hebben we 27,5” wielen toegepast – de geometrie en het rijgedrag van het compleet nieuw ontwikkelde frame komen zo bij deze framemaat het best tot hun recht.

Modellen

Grand Canyon AL 6.9 € 949

Grand Canyon AL 29 6.9 CH € 999

Grand Canyon AL 5.9 W € 749

Grand Canyon AL 5.9 € 749

Grand Canyon AL 29

Uitgebalanceerde 29er geometrie

Voor een sportieve en comfortabele zitpositie is de positie van het lichaam gecentreerd tussen de grote wielen. Dit zorgt voor verbeterde controle en extra gemak bij het insturen van de grote 29" wielen. De grote wielen geven je veel extra snelheid en rollen soepel over alle obstakels die je in het bos tegenkomt. Zo garandeert de Yellowstone AL 29 een optimale rit in iedere situatie. En nu wel heel schappelijk geprijsd!

Verwisselbaar Derailleurpad

Zadelbuis verbinding

Trapas bevestiging