Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

Nerve AL 29

Maximale voortstuwing en volledige controle

Bike & Trekking

Zeer allround

BIKE FREAK

"De Canyon Nerve AL 9.9 SL maakt zijn verwachtingen helemaal waar."

MountainBIKE Testsieger

Uitstekend – Testwinnaar

Wendbaar en bijzonder veelzijdig – deze full suspension all mountain twentyniner zet zijn succes na het winnen van de Reddot Design Award 2013 in het nieuwe modeljaar gewoon voort. De hydroformed bovenbuis uit één stuk is het meest bijzondere element van de fiets. Dit onderdeel zorgt naast een uniek en opvallend uiterlijk ook nog voor een duurzaam en betrouwbaar frame. Het moderne frame benut de voordelen van het materiaal aluminium optimaal en heeft met 2650 gram een spectaculair laag gewicht. De interne kabeldoorvoer draagt bij aan een harmonieus geheel.

Een Tapered balhoofdbuis zorgt voor maximale stijfheid en stuurprecisie, de gematigde Stack-& Reachverhouding biedt een sportieve maar comfortabele houding op de fiets – de geometrie, aandrijflijn en afmontage van deze fiets zijn perfect op de grote 29” wielen afgestemd. Overige details zoals voorgespannen hoekcontactlagers in het hoofdlager van de achtervork en de rocker arm, de Anti-squat kinematica en het X12-steekassysteem bieden je optimale rijprestaties en een lange levensduur. Een efficiënte krachtoverbrenging en maximale controle – dat is de Nerve AL 29. De ideale partner voor ambitieuze mountainbikers, die zich dankzij 110mm veerweg en de grote wielen altijd op hun gemak zullen voelen.

Modellen

Nerve AL 9.9 SL € 2.699

Nerve AL 29 9.9 SL CH € 2.699

Nerve AL 9.9 € 2.299

Nerve AL 8.9 € 1.799

Nerve AL 29 8.9 CH € 1.799

Nerve AL 7.9 € 1.599

Hydroformed framebuizen

Taps toelopende stuurbuis

Nauwkeurig stuurgedrag is een van de belangrijkste parameters voor een fiets. Dankzij het kegelvormige balhoofd is deze geschikt voor de montage van vorken met conische vorkbuizen. Deze bieden een directer gevoel vooraan tijdens het remmen en sturen.

rear triangle bearings

X12 STEEKAS