Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

NERVE AL 8.0 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat XL, kleur deep black ano - grey, Art.Nr. A1031670

Een toerfiets volgens het boekje! Rijgedrag, gewicht, stijfheid, afmontage, afwerking en vering zijn smetteloos. Testwinnaar!” De Nerve XC, al jaren de favoriete touring-fully van de lezers van het blad MountainBIKE, zet vanaf dit jaar zijn succes voort onder de nieuwe naam Nerve AL. Het veelgeprezen frame met 120 veerweg is bijzonder stijf en staat bol van innovatieve Canyon-technologie, tot in het kleinste detail. Een uitgewogen Anti-Squat veerkarakteristiek, interne kabelvoering en een asymmetrisch achterframe leveren de Nerve in iedere test een droomscore op. Dankzij hydroforming-techniek is de schitterend vormgegeven bovenbuis tegen de zwaarste belastingen opgewassen. De hoogbelastbare radiaallagers in het achterframe zorgen voor een soepel functioneren van de vering en waarborgen comfort en tractie op ieder terrein. De achterwielophanging functioneert onafhankelijk van de aandrijving en het messcherpe stuurgedrag staat garant voor maximale controle, zelfs op de stelste afdalingen. Van Transalp tot trailhunting De Nerve AL is een alleskunner.

nieuwe fiets/nieuw frame in onberispelijke staat
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit deze categorie zijn nieuwe fietsen respectievelijk nieuwe frames en frame sets zonder beschadigingen. Dit zijn bijv. overjarige modellen, of speciaal opgebouwde unieke stukken. Deze fietsen zijn in een technische toestand, zoals dit ook bij de actuele nieuwe modellen van toepassing is. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 1 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen.

NU SLECHTS: € 1.849,00
Oude prijs: € 1.999,00 U bespaart: € 150,00
Frame Canyon Nerve AL
Demper Fox Float CTD Performance
Voorvork Fox 32 Float CTD FIT Performance, 120mm, Taper, QR15
Balhoofdstel Acros AiX-03
Achter derailleur Shimano Deore XT Shadow 10-speed
Voor derailleur Shimano Deore XT 3X10
Shifters Shimano Deore XT 10-speed
Remgrepen Avid Elixir 5
Remmen Avid Elixir 5 180/160
Naven Mavic Crosstrail
Cassette Shimano SLX 11-36 10-speed
Velgen Mavic Crosstrail
Banden Schwalbe Nobby Nic 2,25" Evolution Line
Crankstel Shimano Deore XT FC-M780
Tandwielen 42/32/24
Trapas Shimano Deore XT
Stuurpen Iridium SL
Stuur Iridium SL 680mm
Handvatten Canyon Bracelets
Zadel Selle Italia X1 Special Edition
Zadelpen Iridium SL
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 11,90 kg

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)