Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

GRAND CANYON CF SLX 9.9 SL 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat XL, kleur team, Art.Nr. AS1006271

Pijlsnel en superlicht met zijn high-end carbon frame en geraffineerde technische details speelt de Transalp-winnaar van 2012 en 2013 mee op het hoogste niveau. De succesformule van deze actuele Europees marathonkampioen is diep in het frame verborgen. Door een uitgekiende plaatsing van verschillende carbonvezelsoorten, benutten we de voordelen van dit materiaal maximaal en verkrijgt de fiets voorbeeldige eigenschappen op het gebied van stijfheid en comfort. De korte achtervork zorgt voor een wendbaar, maar nog niet nerveus, rijgedrag, de lage trapas zorgt dat je diep “in” de fiets zit en dankzij de korte balhoofdbuis sprint je gemakkelijk bergop de Grand Canyon CF SLX biedt de beste middelen voor gebruik in marathon- en XC-wedstrijden. Voor een messcherp stuurgedrag en een veilig gevoel in de afdalingen zorgt de extreem stijve oversized balhoofdbuis. Een andere highlight is de Impact Protection Unit (IPU) in de bovenbuis, die verhindert dat het stuur deze buis bij een valpartij beschadigt. Met zijn wedstrijdbeproefde geometrie is de nieuwe Grand Canyon CF SLX ideaal voor ambitieuze XC- en marathonrijders.

nieuwe fiets/nieuw frame met optisch minieme beschadiging(en)
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen en frame sets uit de categorie 2 zijn ongebruikte fietsen, die minieme kleur afwijkingen, krasjes of lakbeschadigingen kunnen vertonen. Er is normaliter niet aan alle kwaliteitseisen voldaan ( een fiets kan ook in categorie 2 terechtkomen als bijv. de oranje lijn op de bovenbuis niet aan de kwaliteitseisen van Canyon voldoet, de fiets voor de rest echter volledig in orde is). Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 2 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 3.349,00
Oude prijs: € 3.699,00 U bespaart: € 350,00
Frame Canyon Grand Canyon CF SLX
Voorvork Fox 32 Float FIT Terralogic Factory Kashima
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur Shimano XTR Shadow Plus
Voor derailleur Shimano XTR 2x10
Shifters Shimano XTR 10-Speed
Remgrepen Formula R1s
Remmen Formula R1s
Naven Mavic Crossmax SLR 29
Cassette Shimano Deore XT 11-36 10-speed
Velgen Mavic Crossmax SLR 29
Banden Continental X-King 2,2" RaceSport Black Chili Compound
Crankstel Shimano XTR FC-M980 10-speed
Tandwielen 38/26
Trapas Shimano SM-BB 94
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Carbon Flatbar 720mm
Handvatten Ergon GA-1 Evo
Zadel Ergon Ergon SM30 EVO
Zadelpen Ritchey WCS Flexlogic Carbon
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Frame bescherming Pure Cycling Neopren Kettenstrebenschutz
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 9,60 kg

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)