Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

AEROAD CF 9.0 ETE 2012

Slechts 1 model, leverbaar in maat XL, kleur ete, Art.Nr. AS1006655

De slanke, hoog ovale buisvormen van de Aeroad CF, de zandloper- vormige balhoofdbuis, de vleugel vormige voorvorkpoten en de diep aangezette staande achterbrug, karakteriseren het frame reeds op een eerste oogopslag. Daar er aan een Aero racefiets meer eisen gesteld worden dan alleen de windweerstand, werd tijdens de ontwikkeling van de Aeroad CF veel aandacht besteed aan de parameters stijfheid, gewicht, comfort en veiligheid. Zo garandeert bijvoorbeeld de Press-Fit trapas een organisch gevormde overgang tussen onderbuis en liggende achterbrug en zorgt daarbij voor stijfheidwaarden, die in de klasse van Aero racefietsen een absolute noviteit zijn.

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 5.399,00
Oude prijs: € 6.499,00 U bespaart: € 1.100,00
Frame Canyon Aeroad CF
Voorvork Canyon Aeroblade SL
Balhoofdstel Acros Ai-69 Fiber
Achter derailleur Shimano Dura-Ace Di2
Voor derailleur Shimano Dura-Ace Di2
Shifters Shimano Dura-Ace Di2
Remgrepen Shimano Dura-Ace Di2
Remmen Shimano Dura-Ace 7900
Naven Mavic Cosmic Carbone Ultimate WTS
Cassette Shimano Dura-Ace 12-25
Velgen Mavic Cosmic Carbone Ultimate WTS
Banden Mavic GripLink / PowerLink Tubular
Crankstel Shimano DuraAce 7900
Tandwielen 53/39 (Standard)
Trapas Shimano Press-Fit SM-BB91
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Curve Carbon matt
Zadel Selle Italia SLR Special Edition
Zadelpen Canyon VCLS Aero Post
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 6,50 kg

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)