Unfortunately, we do not ship to your country.

SERVICE CHAT TALK TO THE PEOPLE THAT BUILD YOUR BIKE:

CHAT IS NOT AVAILABLE RIGHT NOW. WE WILL BE BACK ONLINE SOON.

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

endurace CF

Maximaal comfort voor maximale prestaties

Fiets

Betaalbare en goed afgemonteerde Performance racer

Ben je op zoek naar een nieuwe definitie van comfort, dan kom je uit bij de Endurace CF. Dit model is voorzien van dezelfde technische en uiterlijke karakteristieken van de huidige generatie Ultimate CF SL(X) modellen. De Endurace CF combineert geweldige prestaties, Canyon carbon-kennis, VCLS technologie en een Sport Geometrie tot ons nieuwe Integral Comfort Concept. Een algemene comfort standaard. Interne kabelvoering geeft deze fiets een strakke uitstraling, geheel in lijn met de ontwerpfilosofie van Canyon.

Een stijve achterbrug in laterale richting, naadloze buisovergangen, een brede schuine buis en onze gepatenteerde Maximus Seattube zitbuis vertegenwoordigen de beste facetten van Duitse techniek. De Endurace CF zet nieuwe standaarden op het gebied van comfort en ergonomie. Mede daarom komen alle modellen met de VCLS Post 2.0, Ritchey WCS EvoCurve stuur en Fizik Bull zadels. Extra brede DT Swiss velgen met 25 mm Continental Grand Prix 4000S II banden maken dit plaatje tot een compleet geheel. Voor een feilloze rit en extra stabiliteit.

Kijk hier voor de meestgestelde vragen over deze fiets.

Endurace CF 9.0 SL € 2.699

Endurace CF 9.0 PRO € 2.299

Endurace CF 9.0 € 1.799

Endurace CF 8.0 € 1.499

Maximus Seattube

De nieuwste generatie Maximus Seattube heeft een subtiel gebogen zitbuis vanaf het traphuis. Gecombineerd met de algehele buisvorm voorziet dit in flexibililteit exact daar waar het nodig is: in verticale richting. Van voren bekeken is het profiel van de Maximus Seattube breder dan hij diep is. Het asymmetrische ontwerp voorziet in toegenomen stijfheid rond het traphuis zonder in te boeten aan comfort.

VCLS Module

De VCLS Module vormt de verbinding tussen bovenbuis, zitbuis en achterbrug en is daarmee het zenuwcentrum van het frame. Het geheel vormt een perfecte combinatie van laterale stijfheid, een minimaal gewicht en maximaal comfort.

Press-Fit Bottom Bracket

Door gebruik te maken van een Press-Fit bottom bracket (86.5 mm x 41 mm) kunnen we de verbinding tussen traphuis en de asymmetrische achterbrug 20 mm breder maken en derhalve een stuk sterker. Deze extra versterking zorgt voor een effeciente krachtoverbrenging en verbeterde bracketstijfheid.

Volledig carbon voorvork

Met een gewicht van slechts 340 gram voorziet de One One Four SL volcarbon voorvork met aluminium uitvallen in de beste combinatie van stijfheid en comfort. Tegelijkertijd zorgt de taps lopende balhoofdbuis voor absolute precisie bij het sturen.

Pure Cycling.