Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicecenter öppnar igen imorgon kl 09:00. Skicka gärna ett mail.

Yellowstone AL 29

Insteget till de stora hjulens värld

Yellowstone AL 29 är stjärnan i Canyons modellprogram vad gäller prestanda till lågt pris. En lätt och robust aluminiumram kombinerar en balanserad geometri med en stenhård och genomtänkt komponentmix som inkluderar hydrauliska skivbromsar, lätta fälgar och låsbara RockShox gafflar. Den central sittpositionen och det avslappnade Stack-to-Reach förhållandet ger en bergssäker stabiliet och en sportig men komfortabel sittställning.

Resultatet: en hanterbar cykel som du utan problem kan kontrollera även när du ligger på gränsen av din förmåga. De stora däcken ger dig ett fantastiskt grepp, förbättrad komfort och de rullar med lätthet över hinder. Utmärkt prestanda, utför som uppför, i kombination med stabila egenskaper gör Yellowstone AL 29 allround och till en perfekt partner under många år och långa turer.

MODELLER

Yellowstone AL 4.9 699 €

Yellowstone AL 3.9 599 €

Balanserad 29-tummare med rätt geometri.

Yellowstone AL 29 är anpassad för en sportig och komfortabel sittställning. Det lågt placerade vevpartiet gör cykling i utmanande terräng lättare, känslan att sitta med för mycket vikt över styret försvinner och man upplever mer kontroll. Yellowstone AL 29 bjuder på balanserad och stabil cykling i all typ av terräng.

Utbytbart växelöra

För att skydda ramen vid en krasch är växelörat utbytbart. Skulle det bli böjt kan man lätt ersätta växelörat.