Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

Go out and ride 

yellowstone AL 29

Yellowstone är en optimal cykel för dig som vill sticka ut och utforska din omgivning. Den är den perfekta cykeln för dig som just fått upp ögonen för terrängcyklings fantastiska värld och till ett oslagbart pris. Den lätta och robusta aluminiumramen har en klassiskt balanserad geometri. Med en komfortabel och central sittställning har den bra balans och erbjuder god kontroll både uppför och utför.

De 29 tum stora hjulen ger dig en helt ny cykelupplevelse, bättre grepp, mer flyt i terrängen och bättre komfort. Cykeln känns smidig i teknisk terräng och stabil i hög fart. De lätta fälgarna, hydrauliska bromsarna och den låsbara gaffeln hittar man i hela sortimentet. Yellowstone AL 29 har allt du behöver, från korta turer till heldagar i skogen. Ut och cykla!

modeller 2015 – ute nu!

Yellowstone AL 4.9 699 €

Yellowstone AL 3.9 599 €

modeller 2014 – Nyp en av de sista 2014 modellerna nu!

Yellowstone AL 4.9 699 €

Yellowstone AL 3.9 599 €

Balanserad 29-tummare med rätt geometri.

Yellowstone AL 29 är anpassad för en sportig och komfortabel sittställning. Det lågt placerade vevpartiet gör cykling i utmanande terräng lättare, känslan att sitta med för mycket vikt över styret försvinner och man upplever mer kontroll. Yellowstone AL 29 bjuder på balanserad och stabil cykling i all typ av terräng.

Utbytbart växelöra

För att skydda ramen vid en krasch är växelörat utbytbart. Skulle det bli böjt kan man lätt ersätta växelörat.