Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vi är åter tillgängliga mndag 09:00. Skicka oss ett e-mail.

Ultimate CF SL

Marknaden modernaste kolfiberracer för under 15 000 kr

RoadBike Testsieger

Enastående - testvinnare

RoadBike Testsieger

Enastående - testvinnare

Tour

Totalpoäng: 1,7

RoadBike Testsieger

Enastående - testseger

Den nyutvecklade 940 gram lätta Ultimate CF SL-ramen har ärvt en hel del av de egenskaper som gjort Ultimate CF SLX så framgångsrik. Med ett optimalt förhållande mellan låg vikt, hög vridstyvhet, god komfort och ett snyggt yttre tar Ultimate CF SL ett helhetsgrepp. Den eleganta övergången mellan sadelrören och toppröret gör baktriangeln rejält vridstyv. Samtidigt möjliggör det platta toppröret mycket god komfort. Sadelröret är självklart Canyons patenterade Maximus Seattube som tillsammans med vevlagerhuset ytterligare bidrar till en hög vridstyvhet.

Den lätta One One Four SLX-framgaffeln med gaffeländar i kolfiber är en vinnare i komfortklassen. Den snabba gaffeln dämpar effektivt ojämnheter samtidigt som vridstyvheten i sidled är optimerad för hög styrprecision. Ramen är ytterligare förfinad med indragna vajrar och slimmad design. I den här prisklassen var det tidigare något av en dröm att kunna köpa kolfiberteknik på den här nivån. En dröm som blivit sann tack vare Ultimate CF SL.

modeller

Ultimate CF SL 9.0 LTD 125 2.799 €

Ultimate CF SL 9.0 AERO 2.799 €

Ultimate CF SL 9.0 TEAM 2.599 €

Ultimate CF SL 9.0 SL 2.599 €

Ultimate CF SL 9.0 2.199 €

Ultimate CF SL 8.0 1.999 €

Ultimate CF SL 7.0 1.599 €

Ultimate CF SL Frameset 1.199 €

Vajerdragning vid överröret

De extremt skarpa ingångs- och utgångsvinklarna för vajrarna i överröret minskar friktionen signifikant. Dessutom blir skyddsfilm överflödig eftersom vajerhöljena inte kommer i kontakt med ramen oavsett hur mycket du vrider styret. .

Tvådelat växelöra och gaffeländar i kolfiber

Växelörat består av två delar, en på vardera sidan av gaffeländen i kolfiber. Detta garanterar maximal bredd och vridstyvhet till lägsta möjliga vikt.

Extra breda rörfogar

Sadelstagen passerar på båda sidor om sadelröret och ansluter på den bakre delen av överröret. Detta gör att kopplingen mellan sadelröret och överröret blir betydligt vridstyvare men har samtidigt tillräckligt vertikalt flex för att kunna absorbera stötar. Detta förhindrar att stötarna når cyklisten. Dina händer kommer inte att domna, du kan prestera på en högre nivå under längre tid och din muskler kan arbeta effektivare.

One One Four SLX

En strömlinjeformad siluett garanterar vertikal flex. Detta förhindrar att stötar når cyklisten. Dina händer kommer inte att domna, du kan prestera på en högre nivå under längre tid och din muskler kan arbeta effektivare.