Unfortunately, we do not ship to your country.

SERVICE CHAT TALK TO THE PEOPLE THAT BUILD YOUR BIKE:

CHAT IS NOT AVAILABLE RIGHT NOW. WE WILL BE BACK ONLINE SOON.

Vårt servicenter öppnar idag kl 09:00. Du kan nå oss på 0767 - 650 596 eller skicka oss epost.

endurace CF

Maximal komfort möter prestanda

Om du söker en ny definition på komfort, då behöver du inte leta längre än till Endurace CF. Den karakteriseras av samma avancerade teknologi och fina estetik som nuvarande generationen av Ultimate CF-modellerna. Endurace CF kombinerar rå prestande, Canyon djupa kunnande om kolfiber, VCLS technology och Sport geometry med vårt helt nya Integral Comfort Concept. Intern vajerdragning ger cykeln en ren snygg design, helt i linje med Canyons designfilosofi.

En vridstyv baktriangel, snygga fogar, ett brett diagonalrör och vårt patenterade Maximus Seattube representerar det bästa från tysk ingenjörskonst och ger dig en oslagbar upplevelse. Endurace CF sätter nya standarder för komfort och ergonomi, alla modeller levereras med vår VCLS Post 2.0. Ritchey WCS EvoCurve styre och Fizik Bull sadel. Extrabreda fälgar från DT Swiss med 25 mm Continental Grand Prix 4000s II däck ger en än mer perfekt helhet med en skönare cykling och mer stabilitet.

Endurace CF 9.0 SL 2.699 €

Endurace CF 9.0 PRO 2.299 €

Endurace CF 9.0 1.799 €

Endurace CF 8.0 1.499 €

Maximus Seattube

Den senaste generationens Maximus Seattube har en plattare sektion nere vid vevpartiet, detta kombinerat med rörets konstruktion tillåter flex där det behövs utan att kompromissa med vridstyvheten. Ser man röret framifrån syns det tydligt att rörprofilen är bredare än djup. Den patenterade asymmetriska designen ökar vridstyvheten i sidled utan att påverka komforten.

VCLS Module

En stor del av ramens komfort sitter i mötet mellan sadelstagen, toppröret och sadelröret. Det området kallas VCLS Module. I modulen där krafterna från baknavets infästning möter toppröret dämpas vibrationerna effektivt. Allt för att maximera komforten men samtidigt behålla vridstyvheten.

Press-Fit vevlager

Tack vare vevlagret som är Press-Fit (86.5 mm x 41 mm) har vi lyckats öka bredden på kedjestagens infästning mot vevlagerhylsan med 20 millimeter. Detta ökar ramens styrka. Den extra bredden effektiviserar kraftöverföringen och ökar vridstyvheten kring vevlagret.

Gaffel helt i kolfiber

Med en vikt så låg som 340 gram är One One Four SL en riktig lättviktsgaffel helt i kolfiber. Med bibehållen vridstyvhet och ett styrrör som är reducerat från 1 ½ till 1 ¼ tum är framgaffeln stabil i hög fart och vid hårda inbromsningar. Komforten är samtidigt oslagbar.

Pure Cycling.