Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vi är åter tillgängliga mndag 09:00. Skicka oss ett e-mail.

Ultimate AL

Förädlad till perfektion

RoadBike Testsieger

Testvinnare- enastående - 94/100 poäng

road.cc årets cykel 2012

Tour

Testvinnare - bäst ramset

RoadBike

Ultimate AL 9.0 - en riktig slitvarg

Vridstyvhet på absolut högsta nivå, enastående komfort och superba åkegenskaper, Ultimate Al är utan tvekan en av världens bästa aluminumramar och har i flera tester besegrat dyrare kolfiberramar. Den nyutvecklade One One Four SLX-gaffeln kompletterar ramen bra med komfort och styrprecision i världsklass. Tack vare VCLS-teknologin dämpar gaffeln effektivt vibrationer och ojämnheter, detta gör att du orkar längre och har energi kvar till spurten.

Premiumramen i aluminium förhöjer komforten betydligt med ett perfekt samspel mellan VCLS sadelstolpen, Canyon Ergospeed styrlindan, de 25 mm breda däcke (hos kompaktversionerna) och sadeln från Fizik. Den välbalanserade Sport pro-geometrin är idealisk för krävande tävlingscyklister och den gyllene medelvägen mellan det rejsiga och det komfortabla. De organiska rörformerna, den interna vajerdragningen och den modernt användarvänliga designen gör den här landsvägscykeln i aluminium till en riktig höjdare.

modeller

Ultimate AL 9.0 1.499 €

Ultimate AL 9.0 CH 1.499 €

Ultimate AL 8.0 1.399 €

INTERN VAJERDRAGNING

Det är snyggt, sparar vikt och lätt att underhålla: intern vajerdragning. Genom att vajrarna är korsade inuti ramen är det dessutom en ljudlös lösning. Tack vare den stora öppningen under diagonalröret genomförs ett vajerbyte på några sekunder.

Pressfit vevlager

Ökad vridstyvhet genom större kontaktyta mellan kedjestag och vevlagerhus. Även den breda kontaktytan för lagret garanterar ökad vridstyvhet i området.

VCLS STAYS

VCLS stands for vertical comfort lateral stiffness. Slimline seat stays in connection with the Maximus Seattube increase the level of comfort and performance. The VCLS technology helps you perform better for longer and you can gain crucial centimetres in that final sprint.

MAXIMUS SEATTUBE

Det patenterade Maximus Seattube ger maximal vridstyvhet kring vevlagerhuset och samtidigt minimal vikt. Designen karakteriseras av en signifikant ökad kontaktyta mellan vevlagerhuset och sadelröret. Detta ger ramen en vridstyvhet som är fullt tillräcklig även för en spurtare i yttersta världselit.